U Tabancima nakon fudbalskog meča gosti iz Šekovića isprebijali sudiju, video najgledaniji širom regije (VIDEO)

U Tabancima nakon fudbalskog meča gosti iz Šekovića isprebijali sudiju, video najgledaniji širom regije (VIDEO)

Naš fudbal očigledno neće moći bez afera i skandala. Takmičenje u većini liga tek je počelo, a već dolazi do usijanja. Danas se oglasio FK Šekovići i svojim saopšte njem najavio mogućnost istupanja iz takmičenja, njihovo saopštenje pogledajte KLIKOM OVDJE. Naveli su da ih je ”unakazio” glavni sudija Radenko Jović u utakmici Tabanci – Šekovići. Susret je završen pobedom domaćina od 2:1.

https://www.facebook.com/ofksekovici/posts/878800382493919

Na naš adresu je stigao i video sa te utakmice. Po završetku susreta vidi se da neko udara glavnog sudiju, te da obračun traje narednih 60- tak sekundi. Šta se tačno dešavalo na samom terenu , za vreme meča i posle njega utvrđivaće takmičarski organi FSRS, ali je evidentno da je sudija napadnut.

Šta god da je uradio, pa čak i kako kažu u Ćekovićima ”uništio” ih niko nema pravo da ga tuče i udara. Postoji način kako ”isterati” pravdu, a pesnicama nikako.

Bilo bi krajnje vreme da FSRS rigorozno kažnjava sve vinovnike ovakvih dešavanja. Sudije, ako su namerno grešile i ”navlačile” za jednu ekipu, a ove što ih napadaju po završetku susreta, treba doživotno proterati iz fudbala. Samo kod nas FSRS nema vremena da se bavi tim poslom, oni su se okrenuli ”čuvanju” fotelja.

Pogledjate videozapis koji je medju najgledanijim danas:

(sportdc)