Zadruga “Agrofood” traži koperante za bioproizvodnju, otkup zagarantovan

0
Zadruga

Opšta poljoprivredna zadruga “Agrofood” iz Konjević Polja malim koracima širi bioproizvodnju, kako na vlastitoj plantaži tako i širom regije srednjeg Podrinja. Danas je iz ove zadruge upućen poziv budućim koperantima da se prijave u program ove zadruge kako bi postali bioproizvođač zdrave hrane sa garantovanim otkupom.

Zadruga "Agrofood" traži koperante za bioproizvodnju, otkup zagarantovan

Nakon velikog broja uspjeha u desetljeću rada plantaže plastenika u Konjević Polju, osnivanja poljoprivredne zadruge, izgleda da je došlo vrijeme za korak naprijed. Kao i mnogo puta ranije i ovaj put je nešto inovativno. Zahvaljujući Senadu Omeroviću, njegovim prijateljima, saradnicima, porodici, organizacijama “Prosvjetitelj” i “Musllim Aid”, ali i mnogim drugim, nastala je prvobitno plantaža za proizvodnju zdrave hrane na lokalitetu u Konjević Polju. Krenulo se sa jednim plastenikom od 100 kvadratnih metara, plodnom zemljom, iskrenom vjerom i velikim entuzijazmom u proces proizvodnje hrane. Nakon nešto više od desetljeća rada na istom lokalitetu, sada je tu savremena plantaža sa nekoliko dunuma pod plastenicima i staklenikom i godišnjom proizvodnjom hrane većom od stotinu tona. U nastavku pogledajte kakobi mogla izgledati unutrašnjost i vašeg plastenika, ukoliko već nije. Postanite koperant ove poljoprivredne zadruge proširite svoja znanja i tržište.

Zadruga "Agrofood" traži koperante za bioproizvodnju, otkup zagarantovan Zadruga "Agrofood" traži koperante za bioproizvodnju, otkup zagarantovan

 

(Promotivni tekst)