POSLJEDNJE KOLO PRVE RUNDE: Koga će na Mundobasketu ogrijati sunce sa istoka?

0
POSLJEDNJE KOLO PRVE RUNDE: Koga će na Mundobasketu ogrijati sunce sa istoka?

Prva runda Svjetskog prvenstva u Kini ulazi u samu završnicu, a poslije osam utakmica u četvrtak biće poznati svi putnici u drugi krug.

POSLJEDNJE KOLO PRVE RUNDE: Koga će na Mundobasketu ogrijati sunce sa istoka?

Tamo su već, između ostalih, Srbija, SAD, Španija, Rusija, Argentina, Litvanija, Brazil, Poljska, Dominikanska Republika…

 Priliku traži Turska, koja je ispustila Amerikance, vodila i u 40 minuta i u produžetku, ali nepromišljenim potezom i dekoncentracijom sama sebe pobijedila.

Sad su protivnik Česi, koji takođe imaju šansu za naredno kolo, ukoliko savladaju rivala. Na njih je u Meridianu kvota 3.70. S obzirom na to da su Turci poljuljani – sve je moguće.

 Brazil je savladao Grčku u neizvensoj završnici, obezbijedio drugi krug, pa „heleni“ sad moraju da pobijede Novi Zeland, koji gaji nadu za prolazak dalje. Grci su apsolutni favoriti, a Meridian na Novi Zeland daje kvotu od čak 8.80. Zašto ne pokušati?

Crnogorci će s „kariokama“ igrati za čast, pa ukoliko smatrate da će Nikola Vučević i ekipa nadmudriti izabranike Ace Petrovića, možete to naplatiti s 3.65.

Iznenađenje Mundobasketa svakako je Dominikana, koja je pobjedama nad Jordanom i

Njemačkom već obezbijedila drugu rundu, kao i Francuska u istoj grupi.

Sada će u međusobnom duelu odlučiti ko će biti prvi. Ako vjerujete u novo iznenađenje, u Meridianu vas na pobjedu Dominikanske Republike čeka koeficijent od čak 16.

Litvanija i Australija takođe će u međusobnom duelu odlučiti ko će s prvog, a ko s drugog mjesta u grupi ići dalje.

Njemačka i Jordan, odnosno razočaravajuća Kanada i Senegal, pokušaće da sa što bolje pozicije dočekaju razigravanje za plasman, nakon međusobnih susreta.

Očekuje nas uzbudljiva završnica prvog dijela Mundobasketa, a ko će se zadnji smijati, onako najslađe, znaćemo već u četvrtak popodne.

(promotivni tekst)