Za manje od mjesec dana “Ramer” zabilježio 913 prekršaja prekoračenja brzine

0
Za manje od mjesec dana radarski sistem
FOTO: Ilustracija

Policijska uprava Zvornik je u vremenskom periodu od 15.8. do 8.9.2019. godine, koristila savremeni radarski uređaj za mjerenje prekoračenja brzine, na području koje se nalazi u operativnoj nadležnosti PU Zvornik.

Za manje od mjesec dana radarski sistem "Ramer" zabilježio 913 prekršaja prekoračenja brzine
FOTO: Ilustracija

Za vrijeme korišćenja navedenog uređaja na našem području, evidentirano je 913 prekršaja prekoračenja brzine kretanja. Vozačima koji su počinili prekršaj evidentiran savremenim radarskim sistemom, obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta.

Policijska uprava Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima kada je u pitanju bezbjednost saobraćaja, sa akcentom na kontrolu brzine kretanja vozila.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i vožnju prilagode uslovima i stanju puta, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Zanimljivo je da se savremeni radarski sistem Ramer mogao vidjeti u tijeku ove akcije, tako da je sada na putevima moguće biti pribilježen i od radara Dual, ali i Ramer. Rezultat vašeg fotografisanja od blio kojeg radarskog sistema vidljiv je kroz nekoliko dana u plavoj koverti koju isporučuje vaš poštar.