Ovog vikenda tekvondoisti Zvornika na Balkanskom WT prvenstvu u Bugarskoj

0
Ovog vikenda tekvondoisti Zvornika na Balkanskom WT prvenstvu u Bugarskoj

U subotu i nedelju u bugarskom gradu Samokovu biće odžano Balkansko WT prvenstvo u tekvondou na kome će učestvovati i četvero takmičara iz TKDK Zvornik koje će u okviru BiH tima predvoditi trener Mladen Ristić.

Ovog vikenda tekvondoisti Zvornika na Balkanskom WT prvenstvu u Bugarskoj

U konkurenciji mlađih kadeta u kategoriji do 40 kilograma takmičiće se Uroš Mihajlović koji je državni prvak i osvajač Kupa BiH. Mlađi kadet Milan Sandić predstavljaće BiH u kategoriji do 48 kilograma, a na Balkansko prvenstvo se plasirao nakon osvajanja državnog šampionata i Kupa BiH.

U konkurenciji kadeta do 41 kilograma boriće se Dragan Živković koji je zvanično treći kadet na rang listi u BiH i na osnovu toga je stekao pravo nastupa u Samokovu.

Kadetkinja Marija Jokić koja je prvak BiH i osvajač Kupa BiH i najbolja kadetkinja na rang listi u svojoj kategoriji predstavljaće tim BiH do 55 kilograma na ovom takmičenju. Balkansko prvenstvo je odlična provera pred njen nastup na Evropskom prvenstvu u španskom gradu Marina d'Or koje će biti održano od 1. do 6. oktobra, a na kome će pored nje nastupiti i juniorka Zorana Sandić koja Balkanski šampionat propušta zbog povrede.

Tekvondoisti Zvornika na Balkansko prvenstvo putuju predvođeni trenerom Mladenom Ristićem koji je i trener kadetske reprezentacije BiH i najzaslužniji je za velike uspehe njegovog kluba u poslednje dve godine.

infobirač.net