Fudbaler Ognjen Vranješ se razveo

0
Fudbaler Ognjen Vranješ se razveo

Fudbaler Ognjen Vranješ razveo se od supruge sa kojom je bio u braku osam godina. Razlog njihovog razvoda je kako se spominje Jelena Karleuša. Nekadašnji supružnici odlučili su da stave tačku na svoj brak i sporazumno se razvedu, u prisustvu svojih advokata.  Danijela i Ognjen imaju maloljetnu kćer za koju će fudbaler plaćati mjesečnu alimentaciju u iznosu od tri hiljade eura.

Fudbaler Ognjen Vranješ se razveo

– Ognjen i Danijela više nisu u braku. Sada su slobodni i mogu da se posvete svojim životima. Proces koji je trajao nekoliko mjeseci okončan je u ponedjeljak. Sve je prošlo kako treba jer se i jedna i druga strana složila da je za njih nabolje da ne budu u formalnoj zajednici.Jelena Karleuša i  Ognjen Vranješ - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Posljednih godina bilo je konstantnih tenzija između njih, a kap koja je prelila čašu jeste Ognjenova afera sa Jelenom Karleušom. Danijela to nije htjela da trpi i odmah je podnjela papire za razvod. Rastali su se na miran način i odlučili da ostanu u dobrim odnosima zbog djeteta, prenosi izvor blizak fudbaleru.

– Ognjen je prošao pakao nakon što je u medijima kao bomba odjeknulo da je u vezi s Karleušom. Ostao je bez žene, izbačen je iz reprezentacije, a morao je i da napusti fudbalski klub u kom je tada igrao. Sve mu je pošlo nizbrdo. Ali stvari se sada polako vraćaju u normalu. Vratio se u voljeni klub AEK, reprezentacija želi da ponovo igra za njih i sa suprugom je u boljem odnosu sada kada su se razveli, nego dok su bili zajedno. Ognjen gradi bolji život u Grčkoj, kćerka mu non-stop dolazi i sada je sve u najboljem redu – završava naš izvor.

(avaz)