U Bratuncu fizički napad u Srebrenici pronađena marihuana kod Tuzlaka

0
Hapšenje u Zvorniku zbog pronađene marihuane
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Jučerašnji dan bio je dosta radan za službenike Policijske uprave Zvornik. Policajci su izvršili dva hapšenja zbog pronalaska marihuane i fizičkog napada u Bratuncu. O ovim događajima iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

U Bratuncu fizički napad u Srebrenici pronađena marihuana kod Tuzlaka
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, 16.09.2019. godine oko 23,30h, u ulici Maršala Tita, opština Srebrenica, legitimisali su lice inicijala M.K. iz Tuzle, kod koga su tom prilikom pronašli i privremeno oduzeli biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“, lice je lišeno slobode, a o svim okolnostima je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja zbog navedenog krivičnog djela.

-Policijskoj stanici Bratunac, 17.09.2019. godine, prijavljeno je da je u ulici Drinska, opština Bratunac, lice inicijala S.S. fizički napalo oštećenog. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac. U toku je rad na dokumentovanju navedenog prekršaja.

(Zvornicki.ba)