Premijer liga ove nedjelje dolazi u Zvornik, rukometaši Drine dočekuju Gračanicu

0
Premijer liga ove nedjelje dolazi u Zvornik, rukometaši Drine dočekuju Gračanicu

Nakon ispadanja FK Drina Zvornik, Premijer liga BiH napustila je Zvornik i zaobilazala ovaj grad u širokom luku. Juniori KK Zvornik Basket i fudbalerke ŽFK Drina Zvornik, pokazali su da se uz malo truda i poštena rada može igrati najelitnije takmičenje države. Nakon uspješne reorganizacije u RK Drina Zvornik, stvorili su se uslovi za ulazak u Premijer ligu BiH. Nakon uspješne sezone i “šetnje” kroz prvu ligu Republike Srpske, Zvorničani ove sezone mogu napokon uživati u najelitnijem sportu države u svom gradu. Nakon prvog kola i gostovanja u Maglaju, rukometaši Drine ove nedjelje dočekuju tim Gračanice. Svi ljubitelji sporta, društvenog aktivizma grada Zvornika trebaju osjećati obavezu da ove nedjelje posjete sportski centar i daju podršku ovim momcima od kojih će većina prvi put zaigrati Premijer ligu BiH.

Premijer liga ove nedjelje dolazi u Zvornik, rukometaši Drine dočekuju Gračanicu

U goste nam dolazi jako težak protivnik!! Prošle sezone u regularnom dijelu prvensta tim Gračanice je bio prvi nakon završenog prvenstva. Mi smo novajlije u ligi sa dosta mladih igrača, molim i pozivam sve da nam pomognu da ispunimo dvoranu, kako bi imali i sedmog igrača protiv izuzetno jakog poritvnika.
Ulaz je besplatan, dođite i podržite nas. Prisutna publika može da očekuje mala iznenadjenja koja smo za naše navijače pripremili.

Budite nas sedmi igrač. Naprijed Drina!!
Nadamo se iznenađenju i jedino što obećavamo jeste da ćemo ostaviti srce na terenu!!  Naveo je sekretar RK Drina Sredo Vidaković.

(Zvornicki.ba)