Povrijeđena ženska osoba prilikom slijetanja “Golfa” u Zuberima

0
Sletio sa magistralnog puta Zvornik-Sarajevo, nakon prve pomoći upućen u zvorničku bolnicu
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih su dvije sa posljedicama po lica.

Povrijeđena ženska osoba prilikom slijetanja "Golfa" u Zuberima
FOTO: Ilustracija

Nažalost u Milićima se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je izgubljen još jedan ljudski život. Još jedna nesreća u kojoj je učesnica zadobila povrede dogodila se u mjestu Zuberi kod Konjević Polja. Iz Policijske uprave Zvornik su potvrdili ovu nezgodu i o njoj saopštili:

Na magistralnom putu Zvornik-Milići, u mjestu Zuberi, 29.09.2019. godine oko 16,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „VW Golf”, kojim je upravljala D.M. iz Bratunca, koja je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobila tjelesne povrede.

Povrijeđenoj je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Bratunac, odakle je upućena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice
Bratunac.

Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)