Klub “Taverna” poklanja Zvorniku nezaboravno veče četvrtkom, “Malibu” bend otvara sezonu

0

Klub “Taverna” omiljeno je mjesto Zvorničana svih uzrasta. Radnim danima “Taverna” je mjesto susreta poslovnih ljudi, velikih gurmana i ljubitelja ugodnog ambijenta. Odlična kuhinja sa izuzetnom ponudom osvaja sve goste nakon prve posjete ovom lokalu koji se nalazi u suterenu nekadašnjeg hotela “Drina”. Vikend večeri u “Taverni” su nezaboravne uz akustičnu svirku, ali i prostor preuređen i prilagođen dobroj zabavi i plesu. Menadžment “Taverne” ide korak dalje, pa će se od mjeseca oktobra priređivati zabave četvrtkom uz gostovanje najboljih bendova iz regiona.

Klub "Taverna" poklanja Zvorniku nezaboravno veče četvrtkom, "Malibu" bend otvara sezonu

Sezonu zabave četvrtkom u “Taverni” na početku oktobra otvara popularni srbijanski “Malibu Band” koji spada među najbolje tzv. klub bendove na ovim prostorima. Iz “Taverne” obećavaju nastavak dobrih provoda i zabave u najuređenijem klubu grada Zvornika. Nakon objave na facebook stranici “Taverne”, počele su pristizati i prve rezervacije, ali iz okolnih gradova pa i iz Srbije. Preporuka je da ukoliko već niste što prije rezervišete svoje mjesto kako ne bi propustili nezaboravnu svirku koju donosi “Malibu Band”.

Malibu Band

Bend postoji 12 god, a imaju i jedan svoj singl koji su 2016. godine snimili za City Records. Radi se o pesmi „Separe za blud“ autora Marka Kona.

Foto: Malibu Band


Kontakt i rezervacije: 
063/80-83-964 Aleksandar

Email: [email protected]

Broj članova: 7

Muzički žanrovi: Narodna / FolkZabavna / PopRock’n’RollStarogradska

Nastupaju na: Svadba / VenčanjeRođendanKrštenjeGodišnjicaMatursko večeApsolventsko večeSlavaNova godinaKlub svirkaSportski događajHumanitarni koncert

Sedište benda: Paraćin

Facebook: Malibu BAND

Instagram: malibubend

Youtube: Malibu Bend

O nama:

Ovaj fantastični bend poznat je po svojim nastupima širom Srbije. Najviše su nastupali na teritoriji Šapca, Loznice, Bijeljine i Beograda, ali i po inostranstvu gde su nastupali u Kanadi, Austriji, Francuskoj, itd.

Malibu Band je veoma tražen i poznat po domaćim muzičkim krugovima. Svirali su na mnogim veseljima i proslavama kod naših renomiranih pevača. Njihove svirke su garancija za dobru zabavu!

Foto:

Video:

 

 

 (promotivni tekst)