Lančani sudar u Čelopeku, jedno lice povrijeđeno

0
Lančani sudar u Čelopeku, jedno lice povrijeđeno
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo i tri saobraćajne nezgode, od kojih su dvije sa posljedicama po lica. Evidentiran je jedan požar. Jedna od saobraćajnih nezgoda sa posljedicamapo lica dogodila se prilikom lančanog sudara u Čelopeku kod Zvornika. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovoj saobraćajnoj nezgodi saopštili:

Lančani sudar u Čelopeku, jedno lice povrijeđeno
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila 30.9.2019. godine oko 18,10 časova, u mjestu Čelopek, grad Zvornik, u kojoj su učestvovali D.R. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „golf”, M.К. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „golf” i M.S. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „micubiši”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede je zadobio učesnik M.К. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi „Bolnica Zvornik“. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)