Trojica u centru Zvornika lomili retrovizore i razbijali parkirane automobile, nakon hapšenja tvrdili da su pijani

0

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, zatekli su i lišili slobode lica D.J. i D.G. oba iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršila oštećenje putničkih automobila.

Trojica u centru Zvornika lomili retrovizore i razbijali parkirane automobile, nakon hapšenja tvrdili da su pijani
FOTO: Ilustracija

– Naime, prilikom obavljanja poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, policijski službenici PS Zvornik su 4.10.2019. godine oko 01,40 časova, u ulici Svetog Save, grad Zvornik, zatekli tri lica kako oštećuju parkirane putničke automobile. Tom prilikom, policijski službenici su navedena lica spriječili u daljem činjenju nedozvoljenih radnji i lica D.J. i D.G. lišili slobode, dok se lice S.T. udaljilo sa lica mjesta ali je operativnim radom identifikovano i nad njim je izvršena kriminalistička obrada – stoji u saopštenju PU Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju ovog predmeta, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nekim nezvaničnim informacijama uhapšeni su bili pod uticajem alkohola, o uticaju psihoaktivnih supstanci nema ni nezvaničnih informacija.

(Zvornicki.ba)