Gradonačelnik Stevanović uručio poklon vrtiću “Naša radost”, dočekao ga “novi” gradonačelnik Đurić

0
Gradonačelnik Stevanović uručio poklon vrtiću

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović posjetio je u okviru Dječije nedjelje Dječiji vrtić „Naša radost“ i tom prilikom mališanima i vaspitačima uručio didaktički materijal i igračke. Gradonačelnika je dočekao Damjan Đurić koji je nedavno “preuzeo” vlast u Zvorniku na početku Dječije nedjelje. Đurić je informisao Stevanovića o radu kabineta i njegovih saradnika i upoznao prisutne da ostvarenim ciljevima. Stevanovnić je nakon uručenja pokolona poželio da se lijepo igraju i druže, dodavši da je uvijek dobro doći u ovu predškolsku ustanovu.

Gradonačelnik Stevanović uručio poklon vrtiću "Naša radost", dočekao ga "novi" gradonačelnik Đurić

„Dječija nedelja traje i red je da na različite načine podržimo naše mališane u njihovoj nedelji. Uvijek je dobro doći u vrtić, uvijek je dobro sresti se sa najmlađim Zvorničanima, sa našom budućnošću, uvijek je dobro sresti osoblje ove ustanove koje sve čini da ovo bude uzorna ustanova u cijeloj regiji. Znate da smo posljednjim ulaganjem kada smo izgradili objekat za proširenje kapaciteta vrtića obezbijedili da nemamo više listu čekanja, znate da uvijek podržavamo sve aktivnosti koje se tiču mladih Zvorničana, od izdvajanja sredstava za sufinansiranje vantjelesne oplodnje, pa do stipendiranja naših studenata. U okviru naše populacione politike koja je usvojena prije desetak godina činimo sve da svi uzrasti naših mladih sugrađana dobiju podršku i pomoć Gradske uprave.“

Današnja posjeta upriličena je u okviru Dječije nedjelje početkom koje je gradonačelnik simbolično predao Ključ grada i dužnosti mališanima vrtića tako da u njihovoj nedelji oni imaju „vlast“ u gradu. Gradonačelnik je iskoristio priliku da sa malim „gradonačelnikom“ Damjanom Đurićem malo porazgovara i da se upozna kako funkcioniše njegova lokalna vlast.

Gradonačelnik Stevanović uručio poklon vrtiću "Naša radost", dočekao ga "novi" gradonačelnik Đurić
Stevanović i Đurić razgovarali o važnim temama

Direktor vrtića Vukomir Stanković podsjetio je da Gradska uprava svake godine izdvaja sredstva kako bi u ovoj ustanovi obnovili didaktička sredstva i igračke, te je tako i ove godine.

„Ovo će dobro poslužiti i vaspitačima i djeci da sprovedu predviđeni plan i program. Igračke su vrijedne i kvalitetne i što je najvažnije bez štetnih sastojaka. Želim se zahvaliti gradonačelniku, ne samo ovaj put, neko za svaki put, jer ima zaista veliko razumijevanje za ovu ustanovu i djecu i uvijek nam pruža podršku.“

Gradonačelnik Stevanović uručio poklon vrtiću "Naša radost", dočekao ga "novi" gradonačelnik Đurić

Vrijednost didaktičkog materijala i igračaka je 2.500 KM, a sredstva je obezbijedila Gradska uprava Zvornik.

Više fotografija današnje posjete vrtiću pogledajte KLIKOM OVDJE!

(Zvornicki.ba)