Sudar u Branjevu, Zvorničanka zadobila prijelom ključne kosti

0
Nakon sudara u Branjevu, muškarac iz Pilice prebačen u zvorničku bolnicu
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira. Saobraćjna nezgoda dogodila se u mjesto Branjevo.

Sudar u Branjevu, Zvorničanka zadobila prijelom ključne kosti
FOTO: Ilustracija

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila 14.10.2019. godine oko 11,30 časova, u mjestu Branjevo, grad Zvornik, u kojoj su učestvovali M.T. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Škoda” i H.B. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim
automobilom marke „Peugeot”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede je zadobila A.T. koja se nalazila u putničkom automobilu „Škoda”. Povrijeđenoj je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama povrijeđena Zvorničanka zadobila je prijelom ključne kosti u ovoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u toku jučerašnjeg dana.

(Zvornicki.ba)