Gradonačelnik upriličio prijem zvorničkim osvajačima bronzanih medalja na Svjetskom prvenstvu u tekvondou

0
Gradonačelnik upriličio prijem zvorničkim osvajačima bronzanih medalja na Svjetskom prvenstvu u tekvondou

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović čestitao je Jovani Krstić i Dariu Kostiću iz Tekvondo kluba „Srpski soko“ koji su osvojili bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu održanom u Plovdivu u Bugarskoj.

tekvandoisti123

Na prijemu za Krstićevu, Kostića i rukovodstvo kluba gradonačelnik je istakao da je Tekvondo klub „Srpski soko“ jedan od najuzornijih sportskih kolektiva u gradu, te da podrška Gradske uprave neće izostati ni ubuduće.

„Ovaj klub ima našu bezrezervnu podršku i njihov trud i naša podrška daju sjajan rezultat, prije svega u odgajanju mladih ljudi i njihovom stasavanju da jednog dana budu uzorni članovi naše zajednice. Njihovi sportski rezultati su neupitni, sa svakog takmičenja se vraćaju sa medaljama i ja čestitam Jovani i Dariu na osvojenim trećim mjestima na Svjetskom prvenstvu. Podrška neće izostati ni ubuduće.“

Predsjednik kluba Duško Kusmuk zahvalio se gradonačelniku na prijemu prijemu, kao i na podršci.

„Naš podmladak, Jovana i Dario, koji su osvojili dvije značajne svjetske medalje ne bi to mogli postići, bez obzira na naše pripreme i naš trud, bez finansijske pomoći Gradske uprave. Radili smo cijelo ljeto, napravili smo značajan rezultat i nadam se da smo dostojno prezentovali kako naš grad, tako i Republiku Srpsku i BiH.“

Petnaestogodišnji Dario i godinu starija Jovana rekli su da je bilo teško doći do ovakvih rezultata, da su se pripremali dugo i predano, te da su na takmičenju pobijedili u po tri borbe, a samo jednu su izgubili.

Postignuti rezultati su im podstrek da nastave i ubuduće vrijedno da treniraju i da osvajaju medalje.

(Zvornicki.ba)