“Malibu Band” i ovog četvrtka priprema nezaboravno veče u “Tavereni”

0

Klub “Taverna” omiljeno je mjesto Zvorničana svih uzrasta, a u oktobru mejsecu počela je organizacija nezaboravnih četvrtaka u ovom Klubu. Nakon odlične atmosefere i zabave prošla dva četvrtka, Taverna i ovog četvrtka organizuje zabavu sa istim izvođačima, odličnim “Malibu Band” iz Srbije.

"Malibu Band" i ovog četvrtka priprema nezaboravno veče u "Tavereni"

Radnim danima “Taverna” je mjesto susreta poslovnih ljudi, velikih gurmana i ljubitelja ugodnog ambijenta. Odlična kuhinja sa izuzetnom ponudom osvaja sve goste nakon prve posjete ovom lokalu koji se nalazi u suterenu nekadašnjeg hotela “Drina”. Vikend večeri u “Taverni” su nezaboravne uz akustičnu svirku, ali i prostor preuređen i prilagođen dobroj zabavi i plesu. Menadžment “Taverne” otišao je i korak dalje, pa se od početka mjeseca oktobra priređuju zabave četvrtkom uz gostovanje najboljih bendova iz regiona, kako je bilo posljednjeg četvrtka pogledajte fotografije KLIKOM OVDJE!!

Sezonu zabave četvrtkom u “Taverni” na početku oktobra otvario je popularni srbijanski “Malibu Band” koji spada među najbolje tzv. klub bendove na ovim prostorima. Iz “Taverne” obećavaju nastavak dobrih provoda i zabave u najuređenijem klubu grada Zvornika, pa je tako i ovog četvretka 17. oktobra ponovo gost “Malibu Band”. Preporuka je da ukoliko već niste, što prije rezervišete svoje mjesto kako ne bi propustili nezaboravnu svirku koju donosi “Malibu Band”. Pored četvrtka “Taverna” je pripremila i nezaboravan vikend  –

ČETVRTAK – Malibu bend
PETAK – Vlado i Dejo
SUBOTA – Nena Vučica i Pajo

Malibu Band

Bend postoji 12 god, a imaju i jedan svoj singl koji su 2016. godine snimili za City Records. Radi se o pesmi „Separe za blud“ autora Marka Kona.

Foto: Malibu Band


Kontakt i rezervacije: 
063/80-83-964 Aleksandar

Email: [email protected]

Broj članova: 7

Muzički žanrovi: Narodna / FolkZabavna / PopRock’n’RollStarogradska

Nastupaju na: Svadba / VenčanjeRođendanKrštenjeGodišnjicaMatursko večeApsolventsko večeSlavaNova godinaKlub svirkaSportski događajHumanitarni koncert

Sedište benda: Paraćin

Facebook: Malibu BAND

Instagram: malibubend

Youtube: Malibu Bend

O nama:

Ovaj fantastični bend poznat je po svojim nastupima širom Srbije. Najviše su nastupali na teritoriji Šapca, Loznice, Bijeljine i Beograda, ali i po inostranstvu gde su nastupali u Kanadi, Austriji, Francuskoj, itd.

Malibu Band je veoma tražen i poznat po domaćim muzičkim krugovima. Svirali su na mnogim veseljima i proslavama kod naših renomiranih pevača. Njihove svirke su garancija za dobru zabavu!

Foto:

Video:

 (promotivni tekst)