Rukometšai Drine dočekuju Izviđač, neophodna podrška za prve bodove

0
Rukometšai Drine dočekuju Izviđač, aktuelni prvak BiH, neophodna podrška za prve bodove

U petom kolu Premijer lige za rukometaše, Drina će ugositi ekipu Izviđača iz Ljubuškog. Utakmica je na programu u subotu od 19 časova. Nakon četiri odigrana kola i izuzetno teškog rasporeda, rukometaši Drine nalaze se na posljednjem mjestu bez osvojenog boda. Ono što raduje jeste sve bolja igra iz kola u kolo zvorničkih rukometaša i potpuno funkcionisanje napada. Ukoliko se odbrana ove subote podigne na veći nivo i uz publiku na tribinama, postoji šansa da Drina upiše i prvi bod u prvenstvu.

Rukometšai Drine dočekuju Izviđač, aktuelni prvak BiH, neophodna podrška za prve bodove

Trener Drine Milan Nedeljković poziva navijače i ljubitelje sporta u Zvorniku da ove subote dođu u sportsku halu i bodre naše momke od 19 sati.

Rukometšai Drine dočekuju Izviđač, aktuelni prvak BiH, neophodna podrška za prve bodove
Milan Nedeljković

Dolazi nam aktuelni prvak BiH, Izviđač iz Ljubuškog. Atraktivni potezi na utakmici su zagarantovani jer je Izviđač dugogodišnji učesnik SEHA lige i prvak BiH, trenutno moža i najbolji klub sa ovih prostora koji ima kontinuitet u poslednjoj deceniji. Tkav protivnik dolazi u goste našoj Drini, klubu sa najmanjim budžetom, ali isto tako i sa prevelikom ljubavi prema rukometu koja ima zasigurno najbolju družinu Premijer lige BiH. Sve osim pobede Izviđača ravno je čudu, ali Drina se neće unapred predati”! Poručio je trener Nedeljković.

Rukometaši Drine jedina su muška sportska ekipa koja igra Premijer ligu BiH koja je najviši sportski rang u kolektivnim sportovima. Ukoliko Zvorničani ne budete došli da podržite ove mladiće ove subote od 19 sati prisustvom i aplauzom, nemojte da se previše nadate da će vam se dijete u budućnosti baviti sportom umjesto buba korelijama i jala bratovima.

(Zvornicki.ba