Klub “Taverna” ovog četvrtka ugostit će Acu Živanovića, nekadašnju “Pinkovu zvezdu”

0
Klub

Klub “Taverna” nastavlja sa organizacijom vrhunskih provoda u gradu Zvorniku, pa će tako i ovog vikenda Zvornik biti mjesto odličnog provoda. Jedan od najboljih klupskih pjevača na ovim prostorima Aca Živanović gos je “Taverne” ovog četvrtka. Vikend s “Tavernom” u Zvorniku počinje već u četvrtak, nakon odličnih zabava uz “Malibu Band”, ovog četvrtka novi gost koji obećava jer su skoro svi stolovi bili rezervisani već u četvrtak. Nakon Ace Živanovića u četvrtak, već u petak je zabava koja mnogo obećava, a prisutne u “Taverni” će zabavljati članovi Fire band-a Igor i Aca nema sumnje da će se potruditi da prirede nezaboravno veče.

Klub "Taverna" ovog četvrtka ugostit će Acu Živanovića, nekadašnju "Pinkovu zvezdu"

Subota je rezervisana za Toxic band i Danijela Ristića koji su već dokazani zabavljači i nikog svojim nastupom ne ostavljaju bez vrhunske zabave i nezaboravne večeri.

Aca Živanović je poklon kluba “Taverna” vjernim pojsetiocima ovog kluba. Podsjećamo da je ovaj pjevač iz Srbije bio i polufinalista šou programa “Pinkove zvezde” gdje je prikazao sav svoj raskošni talent. Ljubitelji rijaliti programa gledali su ga u jednoj sezoni “Farme”.

Sudeći po broju pregleda i slušanja na portalu YouTube, najpopularnija Aleksandrova pesma je „Ne izazivaj rat“ sa više od 330 082 pregleda na datum 23.10.2019. godine. Pročitaj više na: https://www.biografija.org/muzika/aleksandar-zivanovic/

(promotivni tekst)