Ove subote međunarodni turnir “5. Zvornik open 2019“ u karateu

0
Ove subote međunarodni turnir “5. Zvornik open 2019“ u karateu

Zvornik će po peti put biti domaćin međunarodnom turniru “Zvornik open 2019“ u karateu u subotu 26. oktobra u Sportsko rekreativnom centru sa početkom u 10h. Turnir je međunarodnog karaktera i okupiće oko 500 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, FBIH, RS.

Ove subote međunarodni turnir “5. Zvornik open 2019“  u karateu

„Ovo je najmasovniji stil karatea koji se radi u svijetu, WKF federacija i naći će se u Tokiju na Olimpijadi 2020 godine“, kaže trener kluba „Sensei“ Vojin Marjanović. Na lokalnom nivou postojimo 18 godina i aktivno radimo sa sportistima svih uzrasta, kaze Marjanović i dodaje da će na ovom turniru biti veliki broj naših takmičara, od pionira do seniora.

„Ova godina je bila izuzetno uspješna za naš klub jer smo se domogli državne medalje. Naš takmičar Đorđe Radić osvojio je bronzanu medalju na državnom prvenstvu u Vogošći. Ovo je odličan rezultat s obzirom da na jednom prvenstvu bude preko 500 sportista različitih disciplina iz preko 100 klubova, tako da je vrlo teško doći do medalje. Mi smo ove godine uspjeli da ostvarimo zacrtani cilj“, ističe trener Marjanović.

Naša djeca dugi niz godina postižu zapažene rezultate. Izuzetno sam zadovoljan sa godinom koja je na izmaku i nadam se da će i ovaj turnir koji organizujemo pokazati koliko ozbiljno radimo, kaže trener karate kluba „Sensei“. Jedan od klubova koji će u subotu učestvovati na turniru je „Nipon“ iz Beograda, koji vodi čuvena reprezentativka i svjetska prvakinja Tanja Petrović.

Pozivam sve ljubitelje karate sporta, naše sugrađane, roditelje naših sportista, koji su prisutni svake godine i veliku zahvalnost im dugujem jer bez njihove podrške ne bi napravli uspjeh, da dođu i podrže naše karatiste. Nadamo se da ćemo se pokazati kao dobri domaćini, ističe trener karate kluba „Sensei“ Vojin Marjanović.