Fudbaleri Drine teškom mukom do boda u Dvorovima protiv Proletera

0
Fudbaleri Drine teškom mukom do boda u Dvorovima protiv Proletera

Fudbaleri Drine Zvornik danas su u Dvorovima kod Bijeljine odigrali nerijšeno 1:1 što je treći remi Zvorničanima u ovoj drugoligaškoj sezoni. Nakon dvanaest odigranih kola, Drina je na drugom mjestu sa 24 osvojena boda što je trenutno 7 bodova manje od prvoplasiranog Leotara iz Trebinja, a dva više od pratioca iz Milića i Ilidže. Sportska javnost u Zvorniku još uvijek nešto čeka i nada se da će neko drugi promjeniti stvari u FK Drina i to na bolje.

Fudbaleri Drine teškom mukom do boda u Dvorovima protiv Proletera

Zanimljivo je da su danas u Dvorove fudbaleri mogli stati u malo veći kombi jer ih je otputovalo svega 16 iako klupa treba da broji 7 fudbalera. Nakon poluvremena na gostovanju kod Prolotera,  domaćini iz Dvorova su vodili rezultatom 1:0, a gol je u 33.minutu postigao Miloš Dupor. U drugom poluvremenu domaći tim je dobio i crveni karton, a zaradio ga je Vanovac Vladan u 60.minutu susreta.

Fudbaleri Drine do poravnjanja su došli u 73.minutu, a gol vrijedan jednog boda postigao je Novica Marković čime je postavljen konačan rezultat današnjeg susreta od 1:1 kojim nije bila zadovoljna nijedna ekipa.

U sljedećem kolu Drina dočekuje Miliće, a susret se igra 2.novembra od 14 sati u Zvorniku.

(Zvornicki.ba)