U sudaru kamiona marke “Mercedes” i “Man” povrede zadobile osobe u “Mercedesu”

0
U sudaru kamiona marke
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Saobraćjna nezgoda u kojoj su učešće uzela dva kamiona dogodila se na prevoju Crnog Vrha u mjestu Planinci, a dva lica su zadobila povrede. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovoj nezgodi saopštili:

U sudaru kamiona marke "Mercedes" i "Man" povrede zadobile osobe u "Mercedesu"
FOTO: Ilustracija

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila 28.10.2019. godine oko 13,00 časova, na magistralnom putu Zvornik-Tuzla, u mjestu Planinci, u kojoj su učestvovali V.K. iz Modriče, koji je upravljao teretnim vozilom marke „Man” i D.M. iz Zvornika, koji je upravljao teretnim vozilom marke „Mercedes”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede je zadobio učesnik D.M. i lice S.V. koje se nalazilo sa njim u vozilu. Povrijeđenim licima je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)