Zvornički bokseri iz BK “Obilić” blistali u prvom kolu Otvorene lige Vojvodine

0
Zvornički bokseri iz BK

Bokserski klub “Obilić” Zvornik nastupio je u prvom kolu Otvorene lige Vojvodine sa omladinskim takmičarima i Filipom Džinićem u seniorskoj konkurenciji. Prvo kolo Otvorene lige održalo se u Krupnju, a zastave Zvornika branili su mladi Obilići  Stefan Prodanović, Sara Ćirković, Uroš lazić, Luka Milovanović, a u Krupnju ih je predvodio Filip Džinić “Giant” prva pesnica Zvornika i srednjeg Podrinja. Kako su nastupili zvornički bokseri najbolje govori kratki komentar prvog čovjeka BK “Obilić” Mirka Ždrala koji je rekao: “Moji Obilići su i u Krupnju blistali

obilici zv

Nakon angažmana u Super ligi boksa Srbije Filipa Džinića zvorničke prve pesnice, uskoro stiže drugo kolo u kojem će Džinić nastupiti sljedeće subote   (9.novembar, 2019.g.) i to u Loznici.

FIlip Džinić ove subote boksuje u "Lagatoru", drugo kolo Super lige Srbije u Loznici

Filip Džinić, koji je reprezentativac Srbije, ali i profesionalni bokser, pojačao je pred sam početak ligaškog prvenstva Srbije ekipu Radničkog iz Kragujevca. On će u Super ligi Srbije prvi meč za ekipu iz Kragujevca imati u subotu 9.novembra u dvorani “Lagator” u Loznici.

Podsjećamo da je Džinić nedavno postao i viceprvak Bosne i Hercegovine, a titula je izmakla samo zahvaljujući čudnim odlukama sudija.

Uvod za meč Super lige Srbije, proteklog vikenda Džinić je imao u Krupnju gdje se održavalo prvo kolo regionalne lige Vojvodine. Bokserski klub Obilić odlučio se priključiti takmičenju regionalne bokserske lige Vojvodine gdje će nastupati sa juniorskom ekipom uz Filipa Džinića u seniorskoj konkurenciji, što će biti dobro zagrijavanje Džiniću za nastupe koji ga očekuju u takmičenju Super lige Srbije.

(Zvornicki.ba)