Za manje od mjesec dana “Ramer” zabilježio 737 prekršaja na području PU Zvornik

0
Za manje od mjesec dana radarski sistem
FOTO: Ilustracija

Savremeni radarski uređaj evidentirao 737 prekršaja, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Zvornik čiji su pripadnici u mjesecu oktobru sproveli akciju kontrole brzine savremenim radarskim sistemima. Porazno je da su na području policijskih uprava Zvornik i Bijeljina u isto vrijeme vršene akcije kontrole brzine savremenim radarskim sistemima, a da je na području Bijeljine zabilježen povećan broj saobraćajnih nezgoda sa smrtnim ishodom. O akciji na području Policijske uprave Zvornik saopšteno je:

Za manje od mjesec dana "Ramer" zabilježio 737 prekršaja na području PU Zvornik
Ilustracija

Policijska uprava Zvornik je u vremenskom periodu od 03. do 31. oktobra 2019. godine, koristila savremeni radarski uređaj za mjerenje prekoračenja brzine, na području koje se nalazi u operativnoj nadležnosti PU Zvornik. Za vrijeme korišćenja navedenog uređaja na našem području, evidentirano je 737 prekršaja prekoračenja brzine kretanja.

Vozačima koji su počinili prekršaj evidentiran savremenim radarskim sistemom, obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta. Policijska uprava Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa aktivnostima kada je u pitanju bezbjednost saobraćaja, sa akcentom na kontrolu brzine kretanja vozila.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i vožnju prilagode uslovima i stanju puta, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)