Zatvorene dvije kladionice na području Zvornika

0
Kontrola priređivača igara na sreću u 16 opština i gradova, Zvornik neizostavan u ovakvim akcijama
FOTO: Ilustracija

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su neovlašteno priređivanje igara na sreću na dvije lokacije na području Zvornika.  Inspektori su neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću  utvrdili 30. oktobra u sportskoj kladionici „BET IN“, u Ulici Svetog Save broj Z-17.

Zatvorene dvije kladionice na području Zvornika

– Oprema za priređivanje elektronskih igara na sreću je privremeno oduzeta, a protiv pravnog lica „BINGO TRADE“ d.o.o. Šamac i odgovornog lica u pravnom licu biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću – sapštili su iz Republičke uprave ta igre na sreću.

Dan kasnije, odnosno juče, inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su neovlašteno priređivanje kladioničkih igara na sreću i igara na sreću na automatima u sportskoj kladionici „BET IN“, u Ulici Кarakaj bb.

Zatvorene dvije kladionice na području Zvornika

– Računarska oprema za priređivanje kladioničkih igara na sreću i automati za igre na sreću su privremeno oduzeti, a protiv pravnog lica „BINGO TRADE“ d.o.o. Šamac, kao i odgovornog lica u pravnom licu biće preduzete Zakonom predviđene mjere – navodi se u saopštenju.

(Nezavisne/Tuzlanski)