Postani član BK “Obilić” kupi člansku kartu i treniraj sa šampionima

0

Postani član BK "Obilić" kupi člansku kartu i treniraj sa šampionimaBokserski klub “Obilić” Zvornik nastavlja sa širenjem popularnosti boksa, plemenite borilačke vještine na prostoru Zvornika.

Nakon velikih uspjeha i šampionskih titula boksera iz “Obilića” među kojima su i titule klupskog prvaka Republike Srpske, pojedinačne titula prvaka BiH i RS, nakon svih uspjeha ovaj sportski kolektiv uskoro pušta u prodaju godišnje članske karte.

Kupovinom godišnje članske karte BK “Obilić” posimboličnoj cijeni od 100 KM postajete član ove sportske porodice, finansijski podržavate rad BK “Obilić”, ali i stičete pravo jednomjesečnog korištenja sportske sale BK “Obilić” koja se nalazi u centru Zvornika (naselje Begsuja).

U korištenju sportske sale BK “Obilić” na raspolagačnju će biti sve ono što i bokserima Obilića. Možete i cijelo vrijeme trenirat sa sadašnjim i budućim prvacima u boksu kao što su Miljana Pavlović, Dragoljub Kulić, Igor Spasojević, Luka Milovanović, Uroš Lazić, Aleksandar Smiljanić, Milan Ivanović i Uroš Milošević.

Pored navedenih šampiona biće prilike i trenirati sa  Filipom Džinićem juniorskim prvakom Srbije i BiH ujedno i seniorskim viceprvakom BiH  koji je prva psenica Zvornika i regije.

Podrži mlade ljude koji se bave sportom kroz kupovinu članske karte po simboličnoj cijeni. Koliko su mladi ljudi zastupljeni u ovom bokserskom klubu u Zvorniku najbolje govori podatak da je predsjednik kluba, ujedno i glavni trener i prvi čovjek star svega 28 godina života. Mirko Ždralo prvi čovjek BK “Obilić” iako ponekad djeluje kao iskusni veteran zbog lakoće u vođenju administrativnih i trenažnih procesa u klubu, rođen je 1991.godine.

Zvornički bokseri iz BK "Obilić" blistali u prvom kolu Otvorene lige Vojvodine

Ukoliko želite postati član BK “Obilić” Zvornik tako što ćete kroz kupovinu članske karte pozovite broj telefona +38766184937 ili putem facebooka tako što kliknete OVDJE!

(Zvornicki.ba)