Filip Džinić ove nedjelje boksuje u lozničkom Lagatoru

0
Filip Džinić ove nedjelje boksuje u lozničkom Lagatoru

Super liga Srbije u boksu ovog vikenda  na rasporedu ima drugo kolo. Kako je ranije potvrđeno prva zvornička pesnica Filip Džinić nastupat će za tim Radničkog iz Kragujevca. U drugom kolu BK Radnički gost je kod tima BK Loznica gdje ćeu ovoj sezoni debitovati i Filip Džinić.

Filip Džinić ove nedjelje boksuje u lozničkom Lagatoru

Loznica kao grad boksa priprema pravi spektakl ove nedjelje u svom sportskom hramu “Lagator”, a sa nestrpljenjem svoju prvu borbu ove sezone čeka i FIlip Džinić U prvom kolu ekipa Radničkog je bila slobodna, pa će nastup u Loznici ujedno biti i debitantski.

Spreman za borbu je Filip Džinić koji je za portal Zvornicki.ba o nedeljnom meču rekao:

Filip Džinić najmlađi seniorski viceprvak srednje kategorije u istoriji boksa BiH
Mirko Ždralo priprema Džinića za nedeljni meč

Spremam se za meč punom parom i nadam se dobrom, prije svega meču, ali i ishodu za mene. Protivnika i dalje nisam saznao i nije mi to ni bitno. Uvijek sam se fokusirao na mene da odradim što kvalitetnije meč, ma ko god protivnik bio, rekao je Džinić.

Noć boksa u okviru drugog kola ove nedjelje u Loznici počinje u 19 časova, a ulaz je besplatan. Kao i sve ranije pripreme za meč i ovaj put za spremnost popularnog “Gianta” zadužen je Mirko Ždralo, trener i prvi čovjek BK “Obilić” Zvornik.

Svi koji ne budu u prilici stići u Loznicu da uživo bodre DžinićaLagLagatoru, boks mečeve moći će pratiti putem televizje Arenasport 2 od 19 sati.

(Zvornicki.ba)