Uskoro humanitarni koncert za pomoć u liječenju Mirsadu Selimoviću iz Križevića

0
Velika akcija za pomoć u liječenju oboljelom Mirsadu Selimoviću, hitno operisan u Istanbulu
Mirsad Selimović

Mirsad Selimović iz mjesta Šib u mjesnoj zajednici Križevići kod Zvornika nedavno je teško obolio te je primoran da hitno krene na hemoterapije kako bi se oboljenje tumora i njegovo širenje zaustavilo. Nakon prvog koraka borba za zdravlje biće teška i vrlo zahtijevna u finansijskom smislu. Udruženje građana porijeklom iz Križevića (UG PIK) čiji je Mirsad i sam član odlučilo je pokušati pomoći Mirsada na početku njegove brobe organizacijom humanitarnog koncerta.

Uskoro humanitarni koncert za pomoć u liječanju Mirsadu Selimoviću iz Križevića
Mirsad Selimović

U organizaciji UG “PIK” humanitarni koncert za pomoć oboljelom Mirsadu Selimoviću iz Šiba održat će se u Hotelu “Košuta” Kalesija, 16. novembra sa početkom u 19h sa izvođačima sevdalinke i narodne pjesme.

Gosti programa su:
Sejo Pitić,
Esad Kovačević i
Mustafa Bijelić
uz pratnju orkestra Đzihada Polića

Ulaz 10 KM

🕖 19:00
🗓 16. 11. 2019.
📍 Hotel “Košta” Kalesija

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti ovaj koncert, dovoljno je da kupite ulaznicu ili više njih. Sav prihod od ulaznica biće uručen Mirsadu Selimović za prvi stepen liječenja protiv opake bolesti. U ranijim apelima i humanitarnim koncertima koje su organizovali članovi UG PIK,  Mirsad Selimović se rado odazivao i bio na raspolaganju u svim aktivnostima.