JACKPOT SVAKE SUBOTE? Na Meridianovom kazinu i to je moguće

0
JACKPOT SVAKE SUBOTE? Na Meridianovom kazinu i to je moguće

Vrhunac svake igre predstavlja džekpot, a omiljeni dio igre svakog igrača sada je u Meridianu podignut na još viši nivo. JACKPOT TRKA donosi pravi preokret i najbolji poklon, jer garantuje da će džekpot „pasti” u tačno određenom vremenskom periodu.

JACKPOT SVAKE SUBOTE? Na Meridianovom kazinu i to je moguće

„K’o nekad u osam” sada dobija potpuno novo značenje i smisao, jer šansa za osvajanje džekpota zakazana je za svaku subotu, od 20 do 21 čas.

Meridian je navikao svoje igrače na brojna iznenađenja i fenomenalne nagrade, a ovakav vid igre će posebno obradovati sve igrače koji su stalno u potrazi za džekpotom. Sada, potraga je olakšana, jer imamo i mjesto i vrijeme „pucanja” džekpota. Dakle, u Meridianu je sve spremno za najbolju džekpot zabavu!

Biti dio ove uzbudljive kazino trke je veoma lako: Pravo učešća imaju svi registrovani igrači, a da biste učestvovali u Jackpot trci, potrebno je da u periodu od 20 do 21 čas, zaigrate neku od odabranih igara iz sekcije JACKPOT TRKA na minimalnom betu 0,50 KM.

Tokom Jackpot trke garantovano će biti dodijeljen 1 džekpot na nekoj od igara. Taj garantovani džekpot će biti podijeljen između 5 igrača po sljedećem principu:

1 igrač – 50% iznosa džekpota

1 igrač – 30% iznosa džekpota

1 igrač – 10% iznosa džekpota

2 igrača po 5% iznosa džekpota

Dobitnici se određuju i raspoređuju nasumično.

Visina džekpota nije određena u fiksnom iznosu, nego se formira („puni”) prema standardnim džekpot pravilima.

Dobitak je spreman i čeka svoje igrače u isto vrijeme, na istom mjestu. Meridian i Jackpot trka zajedno prave najveću džekpot avanturu.

 (romotivni tekst)