Prilikom preticanja udario automobil, potom izašao iz auta i razbio staklo na vozilu koje je preticao

0
Krivična prijava protiv lica iz Karakaja zbog razbijanja stakla na ugostiteljskom objektu
FOTO: Ilustracija

Još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedan od učesnika pobjegao sa lica mjesta dogodila se u Konjević Polju. Pored toga što je pobjegao sa lica mjesta to lice je prvo zaustavilo saobraćaj i oštećeni automobil, a potom na vozilu oštećenog razbio staklo. Nakon svega toga počinilac se udaljio i pobjegao sa mjesta nesreće. Iz Policijske uprave Zvornik su ovom slučaju saopštili:

Prilikom preticanja udario automobil, potom izašao iz auta i razbio staklo na vozilu koje je preticao
FOTO: Ilustracija

Policijskoj stanici Bratunac, 18.11.2019. godine, prijavljeno je da je na magistralnom putu Zvornik-Milići, u mjestu Кonjević Polje, nepoznato lice upravljajući putničkim automobilom marke „pežo”, prilikom preticanja u saobraćaju oštetilo vozilo prijavitelja, nakon čega je jedno lice izašlo iz vozila marke „pežo” i razbilo staklo na vozilu prijavitelja, poslije čega se udaljilo sa lica mjesta.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, potvrdio je portparol Policijske uprave Zvornik.

Iz Policijske uprave podsjećaju sve građane koji imaju informacije o počinjenom krivičnom djelu da su zakonski obavezni informacije prijaviti policiji.

(Zvornicki.ba)