Zvornički bokseri iz BK Obilić danas na prestižnom turniru u Lazarevcu

0
Zvornički bokseri iz BK Obilić danas na prestižnom turniru u Lazarevcu
Arhiv - Zvornički bokseri KBS Obilić najbolji u BiH

Zvornički bokseri iz kluba “Obilić” stigli su u Lazarevac gdje će danas nastupiti na velikoj bokserskoj reviji gdje nastupa više od 100 takmičara iz nekoliko zemalja. Lider i trener BK “Obilić” Mirko Ždralo poveo je najbolje zvorničke boksere osim Filipa Džinića. “Giant” se priprema za nešto veće o čemu ćemo uskoro opširnije, ali zato će Lazarevac svojim znanjem i vještinom da oduševe naši takmičari koji su stigli, reko je Mirko Ždralo prilikom dolaska u Lazarevac.

Zvornički bokseri iz BK Obilić danas na prestižnom turniru u Lazarevcu
Arhiv – Zvornički bokseri KBS Obilić najbolji u BiH

U Staroj hali Lazarevac 23. novembra od 13 časova biće održan boks meč pod nazivom „Ljuba Vrapče”. Lazarevac će ugostiti mlade takmičare iz Mađarske, Bugarske, Makedonije, Crne Gore i BiH, kao i boksere iz Srbije. U nastavku prenosimo tekst portala “Prve novine”.

Do sada ima 30 zvaničnih borbi, a očekuje se još mečeva, jer 30 boksera čeka svoje adekvatne protivnike. Zajedno sa domaćim takmičarima iz Lazarevca za sada ima blizu 100 prijavljenih učesnika, što je svakako rekordan broj na „Grejtest“ bokserskim revijama.

BK „Grejtest“ koji je inače tehnički organizator ove manifestacije koju bokserski savez Srbije na čelu sa Dragoljubom Radovićem sprovodi po gradovim širom zemlje, na ring će izvesti svoje najbolje takmičare, Adama Krstovića, Savu Stevanovića, Nikolu Kamaljevića i još desetak mladih takmičara koji će nastupati kako u glavnom delu, tako i u uvodnim borbama.

Bokseri iz Bugarske i Mađarske u Lazarevac stižu u sredu gde će se zajedno sa domaćim takmičarima spremati do subote za boks meč.

(prve novine/zvornicki.ba)