U akcijama policije zaplijenjena droga u Pilici, pronađeno ukradeno auto, hapšenja zbog vožnje u pijanom stanju…

0
U akcijama policije zaplijenjena droga u Pilici, pronađeno ukradeno auto, hapšenja zbog vožnje u pijanom stanju...
Arhiv

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, tokom proteklog vikenda, preduzeli su pojačane aktivnosti sa ciljem sprečavanja i otkrivanja krivičnih djela, prekršaja i svih drugih nedozvoljenih radnji, koje su rezultirale pronalaskom određene količine opojne droge, pronalaskom otuđenog vozila i sankcionisanjem učesnika u saobraćaju pod dejstvom alkohola.

U akcijama policije zaplijenjena droga u Pilici, pronađeno ukradeno auto, hapšenja zbog vožnje u pijanom stanju...
Arhiv

Naime, policijski službenici su prilikom sprovođenja operativno-taktičke radnje racije, u ugostiteljskom objektu u Donjoj Pilici, grad Zvornik, pronašli dva pvc pakovanja u kojima se nalazila materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, zbog čega će protiv lica D.S. iz Zvornika, biti preduzete odgovarajuće zakonom propisane mjere i radnje u cilju sankcionisanja prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Tom prilikom, u vozilu ispred ugostiteljskog objekta, policijski službenici su pronašli 35 grama materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, zbog čega je lišeno slobode lice B.S. iz Zvornika, protiv kojeg će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Policijski službenici su tokom vikenda, prilikom kontrole učesnika u saobraćaju, tri lica lišili slobode i zadržali do istrežnjenja ili oporavka, kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu preko 1,50 g/kg ili su odbili da se podvrgnu alkotestiranju.

Podsjećamo, policijski službenici su na području opštine Šekovići, tokom sprovođenja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, zatekli i lišili slobode lice N.L. iz Osmaka, koje se sumnjiči da je istu noć otuđilo putnički automobil na području Osmaka. Prema osumnjičenom slijede dalje aktivnosti u cilju dokumentovanja krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Policijski službenici ove Uprave će i u narednom periodu nastaviti sa sličnim aktivnostima u cilju zaštite građana i njihove imovine, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)