Uhapšen maloljetnik koji je ukrao laptop

0
Uhapšen maloljetnik koji je ukrao laptop
Arhiv

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom. Krivično djelo “Teška krađa” dogodilo se u mjestu Potočari kod Srebrenice, ali je brzom akcijom policijskih službenika krivično djelo rasvijetljeno. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom slučaju saopštili:

Uhapšen maloljetnik koji je ukrao laptop
Arhiv

-Policijskoj stanici Srebrenica, 24.11.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz osnovne škole u mjestu Potočari, opština Srebrenica, otuđilo prenosivi računar. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica, koji su operativnim radom identifikovali sedamnaestogodišnjaka koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo „Teška krađa“. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad i postupanje u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku Republike Srpske, sa ciljem kompletiranja i dokumentovanja ovog krivičnog djela, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)