Policija pronašla ukradeni kombi nakon 15 minuta, ukradena dva “Golfa” u Vlasenici, pronađeni u toku dana

0
Pronađen ukradeni automobil iz Zvornika, jedno lice uhapšeno
FOTO: Ilustracija

Policijski sluzbenici Policijske stanice Vlasenica, brzom i efikasnom reakcijom identifikovali su i lišili slobode lice N.L. iz Osmaka, koje se sumnjiči da je otuđilo putnicki automobil marke “VW Transporter”. Prema nezvaničnim informacijama radi se o istom licu koje je nekoliko dana ranije uhapšeno u Šekovićima jer je ukralo automobil u Osmacima.

Policija pronašla ukradeni kombi nakon 15 minuta, ukradena dva "Golfa" u Vlasenici, pronađeni u toku dana
FOTO: Ilustracija

Kako su nam potvrdili iz Policijske uprave Zvornik, Policijskoj stanici Vlasenica, 27.11.2019. godine oko 10,30 časova, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, u mjestu Dragaševac, otuđilo putnički automobil. Po prijavi su odmah postupuli policijski službenici koji su u roku od 15 minuta uočili otudjeno vozilo i identifikovali osumnjičenog, koga su lišili slobode. U toku je rad na dokumentovanju krivicnog djela “Teska kradja”. Na potezu je Okružno tužilaštvo i Tužilac koji izriče kazne pritvora, a to se u ovom slučaju očekuje jer se radi o osobi koja je u kratkom vremenskom roku ukrala dva vozila na području dvije različite opštine.

Jučerašnji dan u Vlasenici bio je izuzetno radan jer su u toku istog dana prijavljene i krađe dva automobila. Oba automobila nalazila su se pored magistralnog puta sa ključevima u bravi, što su počinioci iskoristili i otuđili vozila.

O ovom slučaju krađe popularnih “dvica” iz Policijske uprave Zvornik su naveli: Policijskoj stanici Vlasenica, prijavljeno je da su na području te opštine otuđena i dva putnička automobila marke “Golf 2”. Preduzimajucći operativne mjere i radnje u cilju pronalaska otuđenih vozila, policijski službenici su jedno vozilo pronašli pored magistralnog puta u Vlasenici, dok je drugo vozilo pronađeno u mjestu Orlovača, opština Vlasenica koje je izgorjelo.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad po instrukcijama dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela,saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)