Dva lica povrijeđena u slijetanju automobila u naselju Mehići kod Bratunca

0
Kazna muškarcu iz Kanade zbog neodogvorne vožnje u Zvorniku, jedno lice zadobilo povrede
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica dogodila se u Bratuncu, a iz Policijske uprave Zvornik su o toj nezgodi saopštili:

Dva lica povrijeđena u slijetanju automobila u naselju Mehići kod Bratunca
FOTO: Arhiv-Ilustracija

-Na lokalnom putu u mjestu Mehići, opština Bratunac, 03.12.2019. godine oko 06,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Audi”, kojim je upravljao A.M. iz Bratunca, sa kojim se u vozilu nalazio D.B. iz Bratunca.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, oba lica su zadobila tjelesne povrede. Povrijeđenim licima je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja Bratunac, odakle su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice Bratunac. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijke uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)