Prevaranti nude besplatne masaže, dok izmasiraju ukradu i tri prstena

0
Prevaranti nude besplatne masaže, dok izmasiraju ukradu i tri prstena
FOTO: Ilustracija

Iako se nedavno u nekim medijima pojavila informacija da i na području Loznice i okoline deluju kradljivci koji nude besplatnu masažu, a potom pokradu korisnike usluge, Policijska uprava u Šapcu to ne može da potvrdi. Na zahtev Lozničkih novosti iz PU Šabac dostavili su nam informaciju u kojoj se navodi da je ove godine zabeležen samo jedan takav slučaj i to u Krupnju.

Prevaranti nude besplatne masaže, dok izmasiraju ukradu i tri prstena
FOTO: Ilustracija

– Pripadnicima Policijske stanice u Krupnju u martu je prijavljeno da su dve nepoznate osobe došle u stan jedne Krupanjke predstavljajući se kao radnice firme iz Čačka koja se bavi prodajom masažera. Ženi su rekli da je izvučena kao dobitnica besplatne masaže u nagradnoj igri. Ona ih je pustila u stan, a nakon masaže, ukrale su joj tri zlatna prstena i tri zlatna priveska – stoji u informaciji dobijenoj od PU Šabac.

Navodi se i da su policajci odmah po prijavi došli do zgrade oštećene i obavili razgovor sa njom i ostalim stanarima koji su rekli da su iste žene i njima nudile masažu, ali da ponudu nisu prihvatili.

Policija je o događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Loznici i, kako stoji u informaciji, intenzivno traga za počiniocima.

Ovo je jedini ovakav slučaj koji je od početka godine prijavljen policiji na području Loznice, Krupnja, Malog Zvornika i Ljubovije.

To, svakako, ne znači da ne treba biti obazriv jer nam je više čitalaca potvrdilo da je nedavno primilo pozive na fiksni telefon tokom kojih ženski glas veoma kulturno nudi uslugu besplatne masaže, preko odeće, u kućnim uslovima.

(loznicke novosti)