Detalji požara na autobusu fudbalera Radnika, marketinška prilika proizvođačima autobusa

Detalji požara na autobusu fudbalera Radnika, marketinška prilika proizvođačima autobusa saradnju

Na povratku iz Mostara gdje su poraženi u susretu protiv Zrinjskog fudbalerima Radnika se na prevoju Karaula zapalio autobus, ali na sreću osim materijalne štete na motoru drugih posledica nije bilo. Ovo nije problem kojeg su Bijeljinci imali sa autobusima posljednjih godina u Premijer ligi BiH, nekoliko kvarova u prethodnim sezona lansirali su fudbalere Radnika među udarene vijesti sportskih portala. Sve ovo je zasigurno dobra marketinška prilika za proizvođače autobusa da poklone Radniku autobus koji će biti u bojama ovog Kluba. Sigurno bi svi u BiH i okolnim zemljama znali za jedan takav gest ukoliko bi se desio.

Detalji požara na autobusu fudbalera Radnika, marketinška prilika proizvođačima autobusa saradnju
Fudbaleri Radnika su u toku noći stigli u Bijeljinu, a kapiten Velibor Đurić za Srpskainfo je rekao da je problema sa autobusom bilo i na putu prema Mostaru.

– Autobus koji nas je vozio iz Bijeljine prema Mostaru je na prevoju Ivan Sedlo ostao u kvaru, pa je po nas došao drugi autobus koji nas je prevezao do Mostara. Po povratku nas je u Sarajevu sačekao naš autobus koji je bio na popravci, ali smo na prevoju Karaula osjetili dim i brzo izašli iz napolje. Gorio je dio kod motora, međutim vatra je brzo ugašena. Uspjeli smo doći do benzinske pumpe gdje smo sačekali drugi autobus koji nas je uspješno prevezao do Bijeljine. Nije bilo drame, ali nije bilo nimalo jednostavno kada smo osjetili dim i vidjeli vatru. Moram da pohvalim brzu reakciju vozača koji je ugasio požar, pa je sve ostalo na materijalnoj šteti – rekao je Đurić.

Ekipa premijerligaša iz Bijeljine je ,,vatreno” završila jesenji dio sezone u kome su zauzeli šesto mjesto sa 29 osvojenih bodova.

(infobijeljina)