Odbojkaši Drine za manje od sat vremena savladali Gradišku izbili na vrh tabele i obezbjedili plejof za prvaka

0
Odbojkaši i odbojkašice
FOTO: Arhiv

Odbojkaši Drine sinoć su u okviru devetog kola Prve lige RS u Zvorniku dočekali OK Gradiška i savladali sa 3:0 čime su izbili na vrh tabele Prve lige RS. Pored vrha tabele Zvorničani su ovim trijumfom i teoretski osigurali učešće u završnici Prve lige i borbu za titulu prvaka. Meč je trajao manje od sat vremena, a iz Gradiške u Zvornik stigli su kadeti koji su bili lakši trening za zvorničke odbojkaše. O Drini i odbojci najčitaniji portal u RS-u prenosi:

Odbojkaši Drine za manje od sat vremena savladali Gradišku i obezbjedili plejof za prvaka

U prvenstvu Republike Srpske u konkurenciji odbojkaša sinoć su odigrana dva meča 9. kola, poslednjeg u ovoj godini.

U Zvorniku, odbojkaši Drine maksimalno slave protiv Gradiške i trenutno sa mečem više, Vasilije Bošković, Dalibor Radić, Mladen Subotić, Veselin Mitrović, Zoran Grbić i ostali Zvorničani, kolo vode “garant” do srijede, a od meča u Gacku zavisi da li će sve rivale i tokom zimske pauze gledati sa čela prvoligaškog karavana Republike Srpske.

U Obudovcu, “Zvijezdaši” su bili sigurni protiv nesuđenog premijerligaša iz Lopara i rutinski dolaze do četvrte ovosezonske pobjede (3:1).

Hercegovački derbi, između Gacka i “Bankara” iz Ljubinja na programu je u srijedu 11. decembra u Gacku.

Prva liga Pepublike Srpske
Ratultati: 9. kolo

Obudovac: Crvena Zvijezda – Majevica 3:1 / 25:14, 18:25, 25:10, 25:17
Zvornik: Drina – Gradiška 3:0 / 25:13, 25:9, 25:10
Gacko: Gacko – Ljubinje Bankom (srijeda 11. decembar)
U ovom kolu slobodni su bili odbojkaši Jahorine iz Pala.

U prvenstvu Republike Srpske u konkurenciji odbojkaša sinoć su odigrana dva meča 9. kola, poslednjeg u ovoj godini.  U Zvorniku, odbojkaši Drine maksimalno slave protiv Gradiške i trenutno sa mečem više, Vasilije Bošković, Dalibor Radić, Mladen Subotić, Veselin Mitrović, Zoran Grbić i ostali Zvorničani, kolo vode "garant" do srijede, a od meča u Gacku zavisi da li će sve rivale i tokom zimske pauze gledati sa čela prvoligaškog karavana Republike Srpske.  U Obudovcu, "Zvijezdaši" su bili sigurni protiv nesuđenog premijerligaša iz Lopara i rutinski dolaze do četvrte ovosezonske pobjede (3:1).  Hercegovački derbi, između Gacka i "Bankara" iz Ljubinja na programu je u srijedu 11. decembra u Gacku.  Prva liga Pepublike Srpske Ratultati: 9. kolo  Obudovac: Crvena Zvijezda - Majevica 3:1 / 25:14, 18:25, 25:10, 25:17 Zvornik: Drina - Gradiška 3:0 / 25:13, 25:9, 25:10 Gacko: Gacko - Ljubinje Bankom (srijeda 11. decembar) U ovom kolu slobodni su bili odbojkaši Jahorine iz Pala.  U prvenstvu Republike Srpske u konkurenciji seniora, posle odigranih mečeva 9. kola slijedi pauza, a u susretima 10. kola koji su na rasporedu 1. i 2. februara sastaju se:  Pale: Jahorina - Crvena Zvijezda Ljubinje: Ljubinje Bankom - Drina Lopare: Majevica - Gacko Slobodna će biti ekipa Gradiške
Tabela portala SportDC

U prvenstvu Republike Srpske u konkurenciji seniora, posle odigranih mečeva 9. kola slijedi pauza, a u susretima 10. kola koji su na rasporedu 1. i 2. februara sastaju se:

Pale: Jahorina – Crvena Zvijezda
Ljubinje: Ljubinje Bankom – Drina
Lopare: Majevica – Gacko
Slobodna će biti ekipa Gradiške