U Šekovićima tuča komšija završila upotrebom noža, uboden policajac

0
Zaklao ženu nožem, pa presudio i sebi
FOTO: Ilustracija

Prema informacijama koje su prenijeli pojedini mediji, a i nepotvrđenim informacijama u Šekovićima je došlo do međukomšijskog obračuna koji je završen ubodom noža u stomak. Kako prenosi Blic u toj tuči uboden je policajac koji nije bio na dužnosti, a koji je došao u sukob sa 72-godišnjim komšijom koji je upotrijebio hladno oružje i ozljede nanio trinaest godina mlađem komšiji. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom slučaju saopštili:

U Šekovićima tuča komšija završila upotrebom noža, uboden policajac
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, lišili su slobode lice inicijala Č.P. iz Šekovića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.

Naime, Policijskoj stanici Šekovići, 09.12.2019. godine oko 08,45 časova, prijavljeno je da je u mjestu Papraća, opština Šekovići, lice Č.P. nožem nanijelo tjelesne povrede oštećenom, koji je usljed zadobijenih povreda prevezen u Dom zdravlja Šekovići, odakle je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela „Teška tjelesna povreda“, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)