Nakon tuče ispred kafane dva lica završila u Ambulanti hitne pomoći

0
Optužnica za premlaćivanje komšije rukama i nogama do smrti
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom. Narušavanje javnog reda i mira dogodilo se u Bratuncu. Prema nezvaničnim informacijama ispred jedne od bratunačkih kafana došlo je do masovne tuče u kojoj su dva lica zadobila povrede. Povrijeđena lica se još uvijek ispituju, kako bi se utvrdili svi učesnici ovog fizičkog obračuna. O samom događaju u Bratuncu iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Nakon tuče ispred kafane dva lica završila u Ambulanti hitne pomoći
FOTO: Ilustracija

-Policijskoj stanici Bratunac, 15.12.2019. godine, prijavljeno je da je ispred ugostiteljskog objekta u ulici Svetog Save, opština Bratunac, došlo do narušavanja javnog reda i mira prilikom čega su dva lica zadobila tjelesne povrede.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti u cilju identifikovanja svih učesnika narušavanja javnog reda i mira kao i dokumentovanja navedenog događaja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)