Zvorničani odgovorno u Novu godinu, novogodišnja noć bez ijedne saobraćajne nezgode

0
Danas i sutra pojačana kontrola saobraćaja u Zvorniku, akcent na alkohol, droge i opijate
FOTO: Ilustracija

Zvornik je zajedno sa ostatkom planete Zemlje ušao u novu kalendarsku godinu, prema evidenciji ove ljudske civilizacije danas je prvi dan 2020.godine nove ere. Prvi dan u ovoj godini započet ćemo lijepom viješću a to je da se nijedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica nije dogodila u novogodišnjoj noći, a koju mnogi nazivaju “Najluđa noć”.

Za četiri dana policijske akcije, kazne za 52 vozača zbog alkohola, pet vozača uhapšeno do istriježnjenja, trojica drogirana i 155 vozača "prebrza"
FOTO: Ilustracija

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovu informaciju, a mi svima koji su sinoć putovali i vozili se na svoja odredišta kako bi proslavili Novu godinu čestitamo na građanskoj odgovornosti. Najzadovoljniji proteklom noći su taksisti grada Zvornik koji su zbog velikih policijskih mjera i akcija imali pune ruke posla prevozeći odgovorne Zvorničane u “najluđoj noći”. Jedan od taksista nam je u šali saopštio da bi danas trebali raditi najbolje uposlenici autopraonica sa dubinskim čišćenjem.

Nekoliko saobraćajnih nezgoda dogodilo se u protekla 24 sata, ali sve one su zabilježene prije početka noći prethodnog dana.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su četiri krivična djela, u Donjem Lokanju, Tršiću, Diviču i Čelopeku, te jedno narušavanje javnog reda i mira u Milićima.

U istom periodu, desile su se četiri saobraćajne nezgode, u Glumini, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, te u Karakaju, Zvorniku i Bratuncu, kada je pričinjenja materijalna šteta. Sve navedene nezgode dogodile su se u toku dana.

(Zvornicki.ba)