Policija ga zatekla dok je nogama udarao po tuđem automobilu, a potom ga i uhapsila

0
Još jedan parkirani automobil je u toku noći oštećen od nepoznatog počinitelja ili više njih, ovaj događaj potvrdili su iz Policijske uprave Zvornik i o istom saopštili:
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, zatekli su i lišili slobode lice inicijala N.I. državljanina Republike Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da je oštetio putnički automobil, koji je bio parkiran u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik.

Policija ga zatekla dok je nogama udarao po tuđem automobilu, a potom ga i uhapsila
FOTO: Ilustracija

Naime, prilikom obavljanja poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, policijski službenici PS Zvornik su 25.01.2020. godine oko 02,30 časova, u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik, zatekli nepoznato lice kako oštećuje parkiran putnički automobil marke „Passat”.

Tom prilikom, policijski službenici su navedeno lice spriječili u daljem činjenju nedozvoljenih radnji i isto lišili slobode. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju ovog predmeta, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama uhapšeni je prilikom oštećenja parkiranog automobila bio u društvu još jedne osobe. Vlasnik oštećenog automobila i uhapšeni nemaju nikakvih dodirnih tačaka, prema nezvaničnim informacijama uhapšeni je oštetio prednju masku na automobilu.

Fotografija je ilustrativnog karaktera.

(Zvornicki.ba)