Nova krivična prijava kradljivcima akumulatora, ovaj put zbog krađe u Tršiću

0
Pronađen kradljivac koji je u aprilu pokrao računarsku opremu iz škole u Petkovcima
FOTO: Ilustracija

Kradljivci koji su nedavno optuženi da su pokrali crkveni pribor iz crkve na Zvorničkom jezeru i preduzeća u Čelopeku, danas su dobili krivičnu prijavu i za krađu akumulatora u Tršiću. Prema riječima portparola Policijske uprave Zvornik Miljana Bobara osumnjičeni se terete za krivično djelo “Teška krađa”. O slučaju krađe koja se dogodila krajem 2019.godine saopšteno je:

Nova krivična prijava kradljivcima akumulatora, ovaj put zbog krađe u Tršiću
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Кozluk, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala D.I., M.L., L.N. i D.S. svi iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Teška krađa“.

Na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji i prikupljenih dokaza, policijski službenici PS Кozluk su identifikovali lica D.I., M.L., L.N. i D.S. koja se sumnjiče da su u noći 30/31.12.2019. godine, iz zanatske radnje u mjestu Tršić, grad Zvornik, otuđila veću količinu uređaja, alata i dijelova za teretna motorna vozila, čime su oštećenom pričinili materijalnu štetu u iznosu od oko 20.000,00 КM, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)