Udarila dva parkirana automobila kod graničnog prelaza u Karakaju

0
Prilikom pokušaja prelaska granice u Karakaju uhapšen 35-godišnjak iz Zvornika
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i četiri saobraćajne nezgode, od kojih su dvije sa posljedicama po lica. Juče smo pisali o saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kod kamenoloma Jošanica, a druga nezgoda dogodila se u popodnevnim časovima nedaleko od Međunarodnog graničnog prelaza Karakaj. Iz Policijske uprave Zvornik su o saobraćajnoj nezgodi u Karakaju saopštili:

Hapšenje na Međunarodnom graničnom prelazu Karakaj
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Кarakaj, grad Zvornik, 03.02.2020. godine oko 14,40 časova, u kojoj je učestvovala S.G. iz Zvornika, koja je upravljala putničkim automobilom marke „fiat” i parkirani putnički automobili „opel” i „fiat”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, S.G. je zadobila tjelesne povrede koje su konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)