Pronađeni marihuana, heroin, oružje, vage, mobiteli: Ovo su uhapšeni u akciji “Kavez”

0

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u akciji kodnog naziva “Kavez” uhapsili su 14 osoba zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu s trgovinom narkoticima.

Pronađeni marihuana, heroin, oružje, vage, mobiteli: Ovo su uhapšeni u akciji "Kavez"

Do sada su u okviru akcije “Kavez” izvršeni pretresi na 11 lokacija na području Banje Luke, Zvornika, Bijeljine i Doboja, u okviru kojih su oduzeti određena količina opojne droge marihuane, heroina i metadona, određena količina oružja i naoružanja, više digitalnih vaga za precizno mjerenje, veći broj drobilica za mrvljenje opojne droge marihuane, skoro 7.000 KM, mobilni telefoni i slično.

Akcijom “Kavez” rukovodi Uprava za organizirani i teški kriminalitet, a akcija se provodi u saradnji sa policijskim upravama Banja Luka, Zvornik, Bijeljina i Doboj te sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice i Jedinice Žandarmerije.

Uhapšeni su: Savo Čolić, Narančić Dragan, Lora Glušica, Branimir Marsenić, Mudrinić Bojan, Mirković Goran, Stanković Radovan, Vinko Đurić, Malić Vladimir, Bujak Marija, Zurnić Milorada, Samardžić Milenko, Malić Mladinko i Miljević Marko.

(Avaz)