Automobilom udario starca na ulici i pobjegao, policija ga ubrzo pronašla i uhapsila

0
Mercedesom udario pješaka
FOTO: Ilustracija

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirane su tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Takođe je evidentirano jedno krivično djelo i jedno narušavanja javnog reda i mira. Saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđen pješak, a vozač automobila pobjegao sa lica mjesta dogodila se juče u sred bijela dana u centru Vlasenice. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj događaj i o istom saopštili:

Automobilom udario starca na ulici i pobjegao, policija ga ubrzo pronašla i uhapsila
FOTO: Ilustracija

Policijskoj stanici Vlasenica, 12.02.2020. godine oko 13,20 časova, prijavljeno je da se u ulici Kralja Petra, opština Vlasenica, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je je učestvovalo nepoznato vozilo i sedamdesetjednogodišnji pješak koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

Po prijavi postupili policijski službenici PS Vlasenica koji su identifikovali lice S.K. koje je upravljajući putničkim automobilnom marke „Opel” učestvovalo u ovoj nezgodi.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Vlasenica. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)