Hipokratova zakletva na djelu u Zvorniku

0
Hipokratova zakletva na djelu u Zvorniku

Nedavno su doktori i ljekari zvorničke bolnice dobili još jedno priznanje za svoj rad, ovaj put to je zahvalnica od posebne važnosti. Pročitajte tekst u nastavku na dobijenoj Zahvalnici.

Hipokratova zakletva na djelu u Zvorniku

 

U današnjem vremenu gdje dominiraju negativne vijesti, političko raspamećivanje svih nas koji živimo na ovim prostorima, jedan ovakav gest ljudskosti, potakne ono najbolje u svakom normalnom čovjeku i otkrije nam zašto volimo ovo naše gdje jesmo i gdje želimo biti.

Iz zvorničke bolnice su o ovom gestu se oglasili i putem društvenih mreža i poručili:

Najznačajniji trenuci u radu svih nas su oni kada za taj isti rad dobijamo priznanja i odlikovanja, pri tom uvijek misleći na priznanja iz struke i odlikovanja koja stižu sa viših instanci.

Međutim, intimno svima nam najviše znače priznanja onih zbog kojih i radimo to što radimo. Na adresu naše bolnice ove sedmice je stigla zahvalnica od jedne porodice čiji član je bio naš pacijent. Ovakvi gestovi nas čine izuzetno ponosnim i reputaciju naše ustanove dižu na još jedan, viši nivo. Ipak, naši korisnici su naša najbolja reklama i dokaz kvalitetnog rada koji njegujemo u našoj bolnici.

Hvala porodici Vidovič Isakovič na ukazanom povjerenju.

Najznačajniji trenuci u radu svih nas su oni kada za taj isti rad dobijamo priznanja i odlikovanja, pri tom uvijek…

Posted by JZU Bolnica Zvornik on Četvrtak, 13. Februar 2020.

(Zvornicki.ba)