Automobil udario u banderu kod “Krečane” u Malom Zvorniku (FOTO)

0
Automobil udario u banderu kod

U toku jučerašnjeg dana, 15.februara došlo je do saobraćajne nezgode na magistralnom putu Loznica – Ljubovija u mjestu Mali Zvornik, na lokaciji koja je u narodu poznata kao “Krečana”. Iz nepoznatih razloga putnički automobil uradio je direktno u banderu koja se nalazi na autobuskom stajalištu magistralnog puta. Od siline udara, bandera je srušena dok je na automobilu izazvana stopostotna šteta.

Automobil udario u banderu kod "Krečane" u Malom Zvorniku (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama do nezgode je došlo nakon što je putničko vozilo marke “Pežo” izgubilo kontrolu nad upravljanjem i udarilo u banderu. Neki od očevidaca tvrde da je do nezgode došlo kada je neko od parkiranih automobila izašlo na glavni put, a vozač “pežoa” izbjegavajući direktan sudar sa automobilom ufario u banderu. Još uvijek nema dostupnih zvaničnih informacija o ovoj saobraćajnoj nezgodi.

Automobil udario u banderu kod "Krečane" u Malom Zvorniku (FOTO)

Prava je sreća da nije bilo teže povrijeđenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi. Uviđaj su izvršili pripadnici saobraćajne policije MUP-a Srbije.

Automobil udario u banderu kod "Krečane" u Malom Zvorniku (FOTO)

Prema riječima očevidaca nesreće, metalna bandera je nakon udara automobila pala na sredinu samo automobila dok se u njemu nalazilo više putnika koji su sami bez pomoći izašli iz uništenog automobila.

Fotografije nam poslao Rade B. i ovim putem mu se zahvaljujemo.

(Zvornicki.ba)