Među vodećim preduzećima pogrebnih usluga u Austriji nalazi se Bestattung Himmel Beč u vlasništvu Husnije Marhoševića iz Kozluka

0
Među vodećim preduzećima pogrebnih usluga u Austriji i kompanija Bestattung a Himmel Beč u vlasništvu Husnije Marhoševića iz Kozluka

BESTATTUNG HIMMEL BEČ dugi niz godina uspješna je u poslu pogrebnih usluga u cijeloj Austriji. Pogrebno je osnovao i vodi Husnija Marhošević iz Kozluka kod Zvornika. Upornim i preciznom radom sa kvalitetnom uslugom, kompanija Bestattung Himmel Beč postala je prepoznatljiv brend prvo u Beču, kasnije u cijeloj Austriji, a danas na tlu cijele Evrope i svih zemalja bez obzira nalazile se u Evropskoj Uniji ili izvan nje.

himel naslov2

Danas je Bestattung Himmel Beč prepoznatljiva i na Balkanu, a u svom vlasništvu posjeduje moderna vozila najmenski urađena i prilagođena kako bi se pogrebne usluge obavljale na najvećem mogućem nivou. Među vodećim preduzećima pogrebnih usluga u Austriji i kompanija Bestattung Himmel Beč u vlasništvu Husnije Marhoševića iz Kozluka.

Među vodećim preduzećima pogrebnih usluga u Austriji i kompanija Bestattung a Himmel Beč u vlasništvu Husnije Marhoševića iz Kozluka
Najsavremenija i najmodernija vozila

Svojom posvećenosti poslu i izabranom timu radnika, zadovoljnim mušterijama Bestattung HIMMEL posao iz godine u godinu širi. Bestattung HIMMEL je punopravni član ekonomske komore pogrebnika u Austriji (WKÖ Bestatter). Priliku za usavršavanje u ovom poslu Husnija i njegov tim koriste svakom ukazanom prilikom, što kroz razna predavanja i seminare ali takođe svojim radom sa drugim kolegama u Austriji. Svoj uspješnoj završenim ispitom od Ministarstva Ekonomije  i ekonomske komore u Austriji na ime Bestattung HIMMEL dobija certifikat “staatlich geprüft“ vidi foto:

Grb austrijskih Sudskih vještaka krasi prostorije kompanije u vlasništvu porodice Marhošević
Certificirani od Grada Beča čime se krase prostorije kompanije u vlasništvu porodice Marhošević

 

Kompaniju možete kontaktirati i putem interneta KLIKOM OVDJE!

Danas je kompanija Bestattung Himmel Beč porodični biznis koji je prepoznatljiv na području Beča, cijele Austrije i EU, ali i u Bosni i Hercegovini. Austrijski standardi za pogrebne usluge podrazumijevaju usluge za sve korisnike bez obzira na vjeru i naciju, što kompanija Bestattung Himmel Beč u potpunosti ispunjava. Sve to donijelo je prepoznatljivosti BESTATTUNG  Himmel kako u Austriji i BiH, tako i u cijeloj Evropi.

dzenaza pogreb

Multietničnost ponijeta iz Kozluka, našla je plodno tlo na području Austrije.

Nakon dugog niza godina kompanija Bestattung Himmel Beč svojim mušterijama nudi dostojanstven tretman u najtežim trenucima koji dolaze u jednom životu, gubitak voljenih osoba. Pogrebno radi sa svim religijama priznatim od austrijskog zakonodavstva, ima vlastitu proizvodnju i izradu cvijetnih aranžmana, izradu grobnica, nadgrobnih spomenika, obračun sa svim osiguranjima u cijeloj EU i kooperativni partneri smo osiguravajuće kuće Wiener Verein.

Izrada spomenika po želji porodice u kompaniji Himell Beč
Izrada spomenika po želji porodice u kompaniji Himmel Beč

Izrada spomenika po želji porodice u Himmel Beč.

Bestattung Himmel nalazi 20 metara od pješačke zone Favoritenstrasse. Ozbiljnost kompanije potvrđuje dugogodišnji rad bez greške jer se radi o najosjetljivijim trenucima za svaku porodicu. Dio rada možete vidjeti i u foto-galerijama u nastavku teksta.

 

“Kroz naše dugogodišnje izkustvo i iskrenost razlikujemo se od drugih” moto je ove pogrebne firme kada uđete na njiovu zvaničnu web stranicu koju možete posjetiti KLIKOM OVDJE!

Adresa: Raaber-Bahn-Gasse 15 1100 Wien

 Email: [email protected]

Dajte nam priliku da vam budemo od pomoći, da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom budemo vaš razumni partner. Pored svega navedenog iz kompanije Bestattunga Himmel Beč nude:
Naše usluge:

sanduci zv

– Prevoz umrlog iz cijele Evrope
– organizujemo kompletnu dokumentaciju za prevoz u jednom danu (GRATIS)
– kompletna organizacija sahrane /dženaze/ pogreba u Beču
– izrada umrlica / posmrtnica
Za prevoz vaših najmilijih dobijate austriski račun. Pomažemo kod stupanja u kontakt sa PVA i nudimo pomoć u
ispunjavanju formulara potrebnih za penziju.
-Stojimo vam na usluzi i pomoć nudimo sa timom naših advokata u ostavinskoj raspravi.

Među vodećim preduzećima pogrebnih usluga u Austriji i kompanija Bestattung a Himmel Beč u vlasništvu Husnije Marhoševića iz Kozluka

Želite se osigurati i napraviti osiguranje za pogreb i posmrtnu pripomoć? Wiener Verein je naš dugogodišni partner.
Cjeli život ste organizovali sami i želite svojoj porodici olakšati teške trenutke i neodlučnost u slučaju smrti. Stupite u
kontakt sa nama i sklopite ugovor o toku sahrane i vašoj poslednjoj želji.

amor masovic

Kontakt;

Telefon

(+43)0664 174 39 46

(+43)01/ 945 39 35

Standort

Raaber-Bahn-Gasse 15

1100 Wien

Prodaja pogrebne opreme vrhunskog kvaliteta i dizajna po najpovoljnim cijenama
Svu pogrebnu opremu nudimo na jednom mjestu u našem salonu.
-preuzimanje umrle osobe iz stana / kuće / bolnice (Wien, NÖ, Burgenland)
– prevoz za inostranstvo (autom ili avijonom)
– prodaja pogrebne opreme vrhunskog u našem salonu u 10. Bezirk-u
– lotamo sanduke (po najpovoljnim cijenama)
– preuzimamo kontakt sa bolnicom, ambasadom, opštinom, grobljem i ostalim relevantnim ustanovama

hafizdfsdfsfs

Cvijetni aranžmani kompanije Himmel
Cvijetni aranžmani kompanije Himmel

Cvijetni aranžmani kompanije Himmel

Često jeda fotografija govori više od hiljadu riječi, a u foto-galeriji u nastavku možete uvidjeti svu ozbiljnost kompanije Himmel.

 

Korisnici usluga kompanie Himmel ne kriju svoje zadovoljstvo, pa tako na web stranici kompanije možete pročitati komentare korisnika koji glase:
kom gogi himel