Ana Tomić i Sara Ćirković u finalu pojedinačnog prvenstva Srbije u boksu za juniorke i omladinke

0
Ana Tomić i Sara Ćirković u finalu pojedinačnog prvenstva Srbije u boksu za juniorke i omladinke

Članice zvorničkog bokserskog kluba “Obilić” Ana Tomić i Sara Ćirković nastupaju na pojedinačnom prvenstvu Srbije za juniorke i omladinke. Ana i Sara ovaj put nastupaju ispred BK “Obilić” Mali Zvornik koji je bratski klub zvorničkog Obilića. Ono što je najvažnije da su obje predstavnice danas na Prvenstvu izborile finale i tako za grad Zvornik obezbjedile dvije medalje, samo je još pitanje kojeg sjaja.

saradadada

Zadovoljan rezultatima je i prvi čovjek oba “Obilića”, ujedno i trener finalistica prvenstva Srbije Mirko Ždralo. Putem društvenih mreža Ždralo je saopštio:

Nalazimo se na pojedinačnom prvenstvu Srbije za djevojke (školarke, juniorke i omladinke) kao i momke (omladince) u Somboru. Naš klub predstavljaju dvije takmičarke – Ana Tomić i Sara Ćirković koje su danas izborile finale prvenstva Srbije. Sara je prekidom u prvoj rundi pobjedila takmičarku Vojvodine, potvrdio je Ždralo.

Među najatraktivnijim borbama dana bila je upravo borba koju je nokautom dobila zvorničanka Sara Ćirković.

Ana i Sara odmaraju i pripremaju se za finalni meč gdje će pokušati pobjediti i postati prvakinje Srbije, ukoliko se u Zvornik donese zlatna medalja to će značiti da Zvornik dobija predstavnike na Evropskom prvenstvu u boksu.

(Zvornicki.ba)