Stefan Tešić učenik škole u Kozluku primio nagradu za najbolje urađeni video-klip na temu “Saobraćaj u očima djece”

0
Stefan Tešić učenik škole u Kozluk dobitnik vrijedne nagrade za najbolje urađeni video-klip na temu
Tešić prima nagradu za najbolji rad u 2019.godini

Stefan Tešić dobio je nagradu za najbolje urađeni video klip  na temu “Saobraćaj u očima djece” koja je bila tema raspisanog konkursa od strane pedagoškog zavoda RS. Nagrada je prije nekoliko dana svečano i uručena učeniku osnovne škole “Petar Kočić” iz Kozluka.

Stefan Tešić učenik škole u Kozluk dobitnik vrijedne nagrade za najbolje urađeni video-klip na temu "Saobraćaj u očima djece"
Tešić prima nagradu za najbolji rad u 2019.godini

Podsjećamo da je ranije Pedagoški zavod RS-a u saradnji sa Redakcijom”Saobraćaj i mi, Agencijom za bezbjednost saobraćaja i Auto -moto savezom RS-a raspisao konkurs na temu “Saobracaj u očima djece”. Nagradu za najbolji video – klip osvojio je Stefan Tešić, učenik Javne ustanove Osnovna škola “Petar Kočić” Kozluk. Kada je ta viejst saopštena rukovodstvu škole, prema riječima profesora u Kozluku, na Stefana su posebno bili svi ponosni, a posebno njegova nastavnica mentor Dragoslava Milošević.

Zvornički biser učenik Stefan Tešić -za najbolji video klip osvojio je nagradu u vidu najnovije tableta. NMeđu najboljim bili su i učenik Maksim Milutinovic -za najbolju fotografiju – JU OŠ “Branko Čopić” Banja Luka( nagrada je mobilni telefon).

Stefan Tešić učenik škole u Kozluk dobitnik vrijedne nagrade za najbolje urađeni video-klip na temu "Saobraćaj u očima djece"

Škola sa najvećim brojem prikupljenih i poslanih kvalitetnih učenickih fotografija i video- klipova je  JU OŠ “Vuk Stefanovic Karadzic” Doboj(nagrada je računar).  Za najboljeg nastavnika -mentora učenika proglašena je Violeta Prelić – JU OS “Jovan Jovanovic Zmaj” Srbac.

Na Stefana u školi Kozluk svi su ponosni, ali zasigurno najviše njegova nastavnica Dragoslava Milošević koja sa svojim učenicima radi sa posebnom pažnjom kako bi ih motivisala da budu što kreativniji.

(Zvornicki.ba)